Volg je gratis proefles CrossFit in Alkmaar

8
March
2023
4
MIN.
Deel dit bericht

Volg je gratis proefles CrossFit in Alkmaar

Of je nou een beginner of al een ervaren sporter bent, bij TREE11 ben je op de juiste plek. Ieder dag bieden we op verschillende tijden CrossFit lessen aan. Tijdens deze lessen zijn we bezig met functionele bewegingen, door deze oefeningen word je sterker en fitter in het dagelijks leven. Ben jij benieuwd hoe de lessen zijn, plan dan nu je gratis proefles in en maak kennis met onze box.

Hoe zien de CrossFit lessen eruit?

Elke les is anders, met de CrossFit lessen volgen we een programmering wat ervoor zorgt dat geen één les hetzelfde is. De WOD, ook wel Workout Of The Day bestaat uit een kracht gedeelte (gewichtheffen) en een CrossFit workout met verschillende functionele oefeningen.

Tijdens onze lessen sport je in kleine groepen. Zo kunnen we alle atleten op zijn of haar eigen niveau begeleiden. Hiermee is de kans op blessures kleiner en zien we dat mensen de meeste progressie maken. Zo kun je uiteindelijk de beste versie van jezelf neer zetten.  De lessen duren een uur, na dit uur kunnen we garanderen dat je met een voldaan gevoel naar huis gaat.

Mocht je ondanks het grote aanbod het niet redden om bij een van de lessen aanwezig te zijn? Geen probleem, voel je vrij om zelfstandig of met mede sporters te komen sporten in onze open gym. De open gym is ook dé plek mocht je extra willen oefenen op bijvoorbeeld flexibiliteit of het klimmen in de touwen beter onder de knie krijgen.

Wil jij de CrossFit lessen combineren met Fitness, dat kan. Met alle abonnementen van TREE11 heb je toegang tot de Fitness van Victorie Plaza.

Hoe verder na de proefles?

De belangrijkste vraag is natuurlijk of je het leuk vond. Zo ja, super leuk en weet dat je van harte welkom bent. Na de les zal een van de trainers met je doornemen welke abonnementen we aanbieden, mocht je al nieuwsgierig zijn naar onze abonnementen klik dan hier. Na het kiezen van je abonnement zal de receptie je toegang geven tot ons reserveringssysteem, Sportivity. In deze app zie je alle lessen staan waar jij toegang tot hebt. Naast CrossFit bieden we ook Small Group Training, Boksen, Weightlifting, Less Mills en nog veel meer aan.

Als je nog geen ervaring hebt met CrossFit raden we je aan om je aan te melden voor de Fundamentals. Dit is een starters cursus van twee keer twee uur die onze leden gratis kunnen volgen. Tijdens deze starters cursus nemen we alle basisbewegingen van CrossFit door, hoe je kunt schalen naar je eigen niveau zonder dat de WOD minder uitdagend wordt, wat voor jou een goede manier van trainen is en welke sport spullen wij adviseren, denk hierbij aan schoenen, grips en ga zo maar door. Na deze starters cursus ben je klaar voor elke WOD en zul je de termen die in de les gebruikt worden begrijpen.

TREE11 is meer dan alleen trainen

Naast training geven vinden de coaches het ook leuk om community events te organiseren. We organiseren Halloween feestjes, muziek bingo's en CrossFit wedstrijden. In 2022 hebben we twaalf uur lang geld opgehaald voor het goede doel Humantias kindervakantie weken. Door deel te nemen aan onze evenementen leer je een nieuwe groep mensen kennen die je normaal misschien niet tegen zou komen in de groepslessen die jij volgt. Onze evenementen zijn dus de plek om nieuwe trainingsmaatjes te ontmoeten. Benieuwd naar onze evenementen? Houdt dan onze social media dan goed in de gaten en meld je aan bij een van de trainers.

Ontdek meer nieuws

GERELATEERD Nieuws

Aanmeldformulier
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.